Maud Hulshof

Dochter van een werktuigbouwkundige en verpleegster, jongste zus van twee zussen en een broer, moeder van Marco, echtgenoot van Hendrik. Gek met haar trouwe vriend (Hollandse herder) Floris.

Spontaan, gedreven, geduldig en integer.

Haar werkervaring is breed en veelzijdig. Dit varieert van de modebranche in haar 20-er jaren tot bijna 17 jaar ervaring bij landelijke- en lokale overheid. Van frontoffice dienstverlening naar een carrière in het milieuvak. Dit dankzij haar studies in bestuur-, omgeving- en milieurecht.

Maud heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een sterke en zelfbewuste vrouw. Als trainer en coach geeft ze nu invulling en betekenis aan haar werk en leven zoals ze dat wenst. Dit verspreidt ze met alle plezier onder andere mensen door hen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en hen te helpen gewenste veranderingen door te voeren. Het geeft haar voldoening te zien wat mensen drijft en wat hen aanzet tot bepaald gedrag, om hen vervolgens ondersteuning te bieden bewust te zijn van hun doen en laten en iemands zelfkennis te vergroten. Zij gaat er vanuit dat geluk zit in gevoelens van vrijheid, eigenwaarde en rust. Door haar ervaring bij zowel profit als non-profit organisaties, lukt het haar snel problematiek te herkennen en zich goed te kunnen verplaatsen in allerhande situaties.

Maud wordt gelukkig van liefde geven en te krijgen van al haar liefsten, genieten van de kleine dingen, vrijheid, heerlijk thuis te zijn op de boerderij, het gezelschap van haar dieren, hond, kat en varkentjes, haar werk, haar persoonlijke ontwikkeling, acteren bij de plaatselijke toneelvereniging, lekker koken en een goed glas wijn.